به گزارش اخبار خودرو ، علیرضا عاجزی مدیر برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی خودرو ، قطعات و صنایع وابسته ارومیه با اعلام این خبر افزود : این نمایشگاه ازتاریخ ۱۳ تیرماه ۹۶ به مدت ۴ روز در محل دائمی نمایشگاه بین المللی ارومیه برپاخواهد شد.
[caption id="attachment_198442" align="aligncenter" width="495"]
به گفته وی این نمایشگاه در دو بخش خودرو و قطعات درفضای بالغ بر ۱۵ هزار متر مربع دایر خواهد گردید. وی افزود مهم ترین زمینه فعالیت مشارکت کنندگان در این نمایشگاه سازندگان و وارد گنندگان خودروهای سبک و سنگین ، تولید کنندگان و واردگنندگان قطعات و لوازم جانبی ، شرکت های خدماتی ، بیمه و... خواهد بود.
عاجزی افزود : استان آذربایجان غربی به لحاظ موقعیت استراتژیک خود شاهراه و قطب صنعت حمل و نقل ترانزیت کشور محسوب میگردد که این امر باعث استقبال گسترده فعالین این حوزه از نمایشگاه خودرو ارومیه شده است.
مجتمع صنعتی ماموت که نامی شناخته شده در پهنه بین الملل این صنعت است و به عنوان یکی از بزرگ ترین مجتمعهای صنعتی در کشور می باشد نیز در این نمایشگاه به صورت مستقیم در سالن اختصاصی خود حضور پررنگی خواهد داشت و از جدیدترین محصولات خود رونمایی خواهد کرد.